Door middel van een ooglaserbehandeling of lensimplantatie worden bijziendheid, verziendheid en cilinderafwijkingen gecorrigeerd. Het resultaat is dat u niet meer afhankelijk bent van uw bril of lenzen. Deze vorm van oogcorrectie is in de loop der jaren geperfectioneerd  en wordt wereldwijd op grote schaal toegepast. In de VS is het inmiddels de meest toegepaste medische ingreep.

Voor meer informatie gaat u naar www.eyescan.nl of www.eyelllow.nl

logo_eyescan_onderzoekcentrum_RGB
eYellow_ooglaseren-by-eyescan_RGB

Vellinga Optometrie heeft sinds 2002 een samenwerkingsovereenkomst met de Eyescan Oogzorgkliniek in Utrecht. Eyescan is één van de weinige klinieken waar u terecht kunt voor alle typen behandelingen. Wij kunnen u daarom onafhankelijk adviseren over de voor uw ogen meest geschikte methode, en deze binnen de Eyescan kliniek uitvoeren. Bovendien biedt Eyescan met het Lifetime Vision Plan een levenslange zichtgarantie op alle Superior ooglaserbehandelingen. Eyescan biedt nu als enige in Nederland de Lasik Intralase behandeling met de Intralase 150 Khz. Bij deze methode wordt ook de flap gemaakt met de laser, dit biedt de hoogste mate van betrouwbaarheid en is dus de veiligste methode. Doordat de flap heel nauwkeurig en gelijkmatig wordt gemaakt ontstaan er meer mogelijkheden in de sterktes die gecorrigeerd kunnen worden.

Om te bepalen of uw ogen geschikt zijn, onderzoekt Eyescan uw ogen zeer uitgebreid. Dit kan in de Eyescan Oogzorgkliniek en bij Vellinga Optometrie. Vellinga Optometrie is 1 van 70 gespecialiseerde Eyescan centra in Nederland. U wordt volledig begeleid en geïnformeerd over alle aspecten die samenhangen met de behandeling. Na de behandeling kunt u daar ook rekenen op uitstekende nazorg en regelmatige controles.

opt-catalys-laser
eyellow team

Eyescan heeft sinds 2013 een dochter onderneming, dit is Eyellow, ook gevestigd in Utrecht. Hier worden voor een beperkt sterktebereik ooglaser behandelingen aangeboden. Heeft u een lage sterkte en is uw cilinder niet hoger dan -2.00? Dan is wellicht eYellow een goede optie voor u voor een behandeling voor een aantrekkelijke prijs. eYellow maakt gebruikt van de ervaren oogartsen en geavanceerde apparatuur van Eyescan.