Vellinga Optometrie is ook leverancier van hoorapparaten. Er zijn bij ons twee audiospecialisten opgeleid, deze kunnen u alle typen hoortoestellen aanmeten. Van een eenvoudig basistoestel tot een hypermodern praktisch onzichtbaar digitaal toestel. Veelal kan het tegenwoordig zonder oorstukje (een zogenaamde open aanpassing). Twijfelt u aan uw gehoor kom dan eens langs voor een vrijblijvende gehoortest.

Gehoorbescherming
U kunt bij ons ook terecht voor gehoorbescherming, zowel universeel als op maat gemaakt. Hiermee kunt u op lange termijn gehoorbeschadiging voorkomen. Vraag naar de mogelijkheden.

Luisterhulpen
Lizzen luisterhulpen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn per paar of per oor leverbaar. Een luisterhulp wordt compleet geleverd met een mooi opbergatui, een Nederlands gebruiksaanwijzing en een batterij. Bij de Lizzen Basic zullen drie verschillende oordopjes meegeleverd worden voor een persoonlijke pasvorm. Bij zowel de Lizzen Premium als Lizzen Excellent zal de pasvorm van het oordopje en de afstelling van het toestel worden afgestemd op uw behoeftes.