Renate van olst

  Ik werk in een optiekzaak in Delft. Een klant van ons studeert in Delft maar woont bij zijn ouders in Leeuwarden. Omdat onze klant contactlensklachten had was het nodig dat hij nog een keer gecontroleerd zou worden. Bij Vellinga optiek waren zij bereid om dit te doen. Dat noemen we collegialiteit! Hartelijk dank daarvoor en tot ziens bij het volgende contactlens congres!

  Julius Baller

  Ik ben van beroep buschauffeur en draag sinds kort een bril met I-Scription glazen. Ik ben hier zeer tevreden over. Deze glazen geven een heel scherp beeld, veel contrast zowel overdag als ‘s nachts. Voor mij geen andere glazen meer! Bedankt voor het advies.

  Tjerrie Dekker

  Kom er al jaren naar tevredenheid.. Goede service en vriendelijk personeel…de winkel is overzichtelijk en modern ingericht. De koffie staat altijd voor ons klaar na de lange reis uit Noord- Holland 😉

  Chris Terpstra

  Draag al een bril vanaf mijn achtste jaar, heb in de afgelopen 50 jaar al heel opticiens bezocht en vele brillen/glazen op mijn neus gehad, Meestal opticiens in Leeuwarden en later, na verhuizing aantal bezocht in Drachten. (Nimmer bij Hans Anders of andere prijsstunters geweest overigens, altijd bij speciaalzaken) Vellinga heeft een goed team en de metingen worden altijd met veel zorg/tijd/kennis gedaan. Het op maat maken/bijbuigen van het montuur is een vak apart en met name Johan verricht wonderen op dat gebied. Kortom: een team van vaklieden. Highly recommended wat mij betreft.

  Anna van Dijk

  Ik had een afspraak gemaakt voor een periodieke lenscontrole. Tijdens mijn bezoek werden als service diverse extra metingen verricht waarvoor ik niet extra hoefde te betalen. Ook kreeg ik nuttige adviezen mee met betrekking tot gebruik van contactlenzen. Dank voor de goede service en vriendelijke bejegening!

  Klara Suzanne van der Meulen

  Met steken in mijn veel te rode oog kwam ik bij Vellinga Optiek terecht. Na mijn oog te hebben bekeken stuurden ze mij door naar de oogarts, waar bleek dat ik een hoornvlieszweer had. Het gevolg was medicatie en voorlopig geen lenzen meer dragen, maar ik had geen bril. Bij Vellinga heb ik de volgende dag een nieuwe uitgezocht, waar ze tijdelijk glazen in hebben geplaatst zodat ik me in ieder geval kon redden. Binnen 5 dagen was mijn bril klaar, dit terwijl de Pinksteren er ook nog tussen zat. Alerte optometristen en super service!

  Sandra Paassen

  Al vanaf het begin klant. Kundig personeel geduld vooral als iemand ouder is gewoon tijd nemen voor mijn schoonvader van 89. Hoop nog lang klant te blijven!