Topontwerpers blijven verbazen. Iedere collectie opnieuw slagen ze erin de wereld te verrijken  met de mooiste creaties. Door aandacht te besteden aan de kleinste details. En door voor de meest geraffineerde kleuren en materialen te kiezen.

De grote bekende merken zijn natuurlijk present bij Vellinga Optiek, maar ook de wat kleinere, onderscheidende merken ontbreken niet. Ze zijn er in modieus kunststof, maar ook in vederlicht titanium. Met een sportieve look, of met een tijdloos chique uitstraling.

Kunststof monturen worden gefreesd uit plaatmateriaal dat bestaat uit één, twee of drie lagen. Hoe meer lagen des te verrassender de kleureffecten zijn. Bij de metalen monturen groeit de voorkeur voor het vederlichte en supersterke titanium. De nieuwste trends voor 2020 zijn rondere vormen, retro style en fijn kunststof. Een bril dragen wordt weer echt fun!

Visioffice 2.0 voor de modernste brillenglazen!
Wat bij brillenglazen momenteel  een belangrijk item is zijn zogenaamde free form geslepen glazen. Bij deze techniek wordt een glas niet meer geslepen en gepolijst maar met een ultra fijn freesje exact op sterkte gemaakt. Deze techniek maakt het mogelijk om elk brillenglas individueel aan te passen, omdat op elke plaats in het glas een aparte sterkte kan worden aangebracht. Dit zorgt er voor dat een scherper beeld mogelijk is. Met name in de multifocale brillenglazen zorgt deze techniek voor spectaculaire ontwikkelingen. Met speciale apparatuur, de zogenaamde Visioffice 2.0, worden een aantal parameters vastgelegd en verwerkt in het brilvoorschrift. Dit kan resulteren in bijzondere resultaten. Vraag naar de mogelijkheden bij Vellinga Optiek en kijk ook eens op www.essilor.nl